VVD Westland borrel "Ondernemen in de landbouw en glastuinbouw" op 21 september

Op maandagavond 21 september organiseert VVD Westland een borrel met als thema “ondernemen in de landbouw en glastuinbouw”. Speciale gast is Helma Lodders, VVD Tweede Kamerlid en woordvoerder op het gebied van landbouw, voedselveiligheid en gewasbeschermingsmiddelen.

Lodders maakt zich in Den Haag sterk voor een intensievere landbouwsector en wil dat ondernemers in deze sector hun bedrijf verder kunnen laten groeien. Lodders: “De landbouwsector is een sterke pijler van de Nederlandse economie. Daarom is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar hoe we de sector nog sterker kunnen maken. Nederland is de tweede voedselexporteur in de wereld. Dat willen we niet alleen zo houden, maar ook verbeteren. Dit willen we bereiken door ondernemers de ruimte te geven om te ondernemen. De VVD heeft zich daarom de afgelopen jaren ingezet voor een vermindering en vereenvoudiging van regelgeving op het gebied van landbouw.”

Tijdens de borrel zal Helma Lodders een voordracht geven over actuele thema’s. Vervolgens is er voldoende tijd voor vragen en discussie.

De VVD Westland borrel wordt georganiseerd bij strandpaviljoen The Coast in Monster. Het adres is Molenslag Noordzijde Rechts te Monster. Vlakbij het paviljoen is voldoende parkeergelegenheid. De bijeenkomst vangt aan om 20:00, vanaf circa 19:45 staat klaar. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom. Aanmelden kan via een korte mail naar ikbenerbij@vvdwestland.nl