VVD Westland zoekt een bestuurslid Opleiding & Talenten

Ben jij enthousiast, een organisatietalent en heb je enige affiniteit met opleidingen en trainingen? Stuur ons een e-mail: bestuur@vvdwestland.nl.

© Google

VVD Westland zoekt een bestuurslid Opleiding & Talenten

 

Wij zijn ambitieus en actief en daar horen goed georganiseerde opleidingen en trainingen bij. Samen met omliggende VVD-verenigingen zet je het opleidingsplan op en organiseer je bijeenkomsten en activiteiten; allemaal gericht op het voldoende bagage meegeven aan (toekomstige) raadsleden, wethouder(s), bestuursleden en andere geïnteresseerden. Je signaleert de behoefte en je scout aanstormende VVD Westland-talenten.

 

Uiteraard doe je dit niet alleen, zoals gezegd zijn er omliggende verenigingen waarmee je samen werkt, maar ook je collega bestuursleden helpen graag. Deze vrijwilligersfunctie kun je zo gek maken als je zelf wilt en daarmee ook de tijd goed beheersbaar houden. Ga uit van slechts een paar uurtjes per week en richting verkiezingen mogelijk iets meer.

 

Taken:

·      Opstellen en uitvoeren van een gedegen en doelgericht opleidingsplan

·      Organiseren van bijeenkomsten en activiteiten

·      Informeren en stimuleren van leden over de te volgen opleidingen en trainingen

·      Het scouten van talenten

 

Kortom; ben jij net zo enthousiast als wij, ben je een organisatietalent en enige affiniteit met opleidingen en trainingen? Stuur ons een e-mail: bestuur@vvdwestland.nl.

 

Goed om te weten:

·      Het bestuur vergadert eenmaal per maand

·      Je moet lid zijn of worden van de VVD

·      Je bouwt een flink netwerk en je hebt een mooie functie voor op je CV

 

Voor meer informatie, neem contact op met Tom Ouwerling, bestuurslid, t.ouwerling@vvdwestland.nl