Staatssecretaris Van Ark bezoekt Naaldwijk

© Let's Photograph Nicolet ...

Afgelopen zaterdag heeft VVD-staatssecretaris Sociale Zaken & Werkgelegenheid Tamara van Ark een bezoek aan Westland gebracht. Het bezoek stond in het teken van de campagne voor de verkiezingen van 20 maart voor Provinciale Staten en Hoogheemraadschap Delfland.

De VVD zet deze campagne de doeners in het zonnetje en geeft hen een Delftsblauw vaasje. Van Ark zegt:  “Wij hebben dit vaasje aangeboden aan Aris van Daalen voorzitter van VV Naaldwijk, een van de oudste voetbalclubs van Westland. Aris is ondernemer en besteedt zijn vrije tijd aan het besturen van de voetbalclub.  Aris is een doener. Bij VV Naaldwijk zien we naast passie voor sport een goede samenwerking met de buren om een zo goed mogelijke indeling op Hoge Bomen te realiseren.”

De campagnedag werd in De Lier afgesloten in de Timmerwerf bij de expositie ‘Pompen of verzuipen’. De tentoonstelling gaat over de Lierse strijd tegen het water. Westlands kandidaat Roel Batelaan (nummer 7 op lijst) licht het bezoek toe: “Als ergens het belang van het hoogheemraadschap helder is, is dat te zien op deze expositie. Pas 20 jaar geleden stond onze regio deels blank, dat mag nooit meer voorkomen. Daar zijn de afgelopen jaren veel maatregelen voor genomen, maar we moeten scherp blijven. De strijd tegen het water mag nooit verslappen.”

De campagne voor 20 maart draait op volle toeren; VVD Delfland-lijsttrekker Peter Ouwendijk wordt blij van het enthousiasme. “Het is mooi om te zien dat de verkiezingen in Westland leven. Iedereen weet dat er volgende week wordt gestemd. Het is nu aan ons om mensen te overtuigen VVD te stemmen. Dat lukt erg goed. We gaan nog een week knallen!”.