Bedankwoordje namens de fractievoorzitter

Geachte leden van de VVD,

Op 21 maart werd de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen bekend. Na een goede en positieve campagne heeft de kiezer ons 3 zetels gegeven. 

Het aantal stemmen met 2014 scheelde niet veel maar dit jaar viel de verdeling van de restzetels niet onze kant op. De VVD zal de komende periode met 3 zetels in de raad plaatsnemen. 

Dit betekent niet dat onze ambities veranderen. Wij blijven gaan voor een liberaler Westland en als het enigszins kan zullen wij onze bestuursverantwoordelijkheid ook deze periode weer nemen.

Op 22 maart is de campagne voor 2022 begonnen. We hebben een frisse blik op de toekomst waar wij de VVD zien groeien.

De afgelopen periode zijn wij veel in beeld geweest. De campagne heeft ons overal gebracht en mogelijk zelfs aan uw deur. Voor de komende periode willen we zichtbaar en bereikbaar blijven. Heeft u vragen of ideeën voor uw buurt, neem dan contact met ons op. Dit kan per e-mail (info@vvdwestland.nl), maar ook per telefoon. Mijn nummer is 06-10579892. Wij horen graag van u!

Als laatste willen wij u bedanken. Bedanken voor uw steun, uw inzet, uw vertrouwen en uw stem. Bedankt voor alle positiviteit die we hebben mogen ervaren. Wij zoeken nog mensen in alle gelederen van de VVD om dit goede gevoel verder uit te dragen de komende jaren. Laten we er samen een sterker Westland van maken.

Met liberale groet,

Sander Zuyderwijk