Verkeer en Infrastructuur

Deze week publiceert Het Hele Westland onze column over Verkeer en Infrastructuur. Hieronder vindt u de digitale versie. Heeft u vragen? Peter Hartman en Sander Zuyderwijk komen graag een #bakkiedoen.


De Westlandse wegen gaan gebukt onder grote verkeersdruk. Er zijn al veel plannen in uitvoering om dat te verbeteren. Maar wat zou er nog meer moeten gebeuren? En hoe kijkt men naar het openbaar vervoer?

Verkeer en Infrastructuur.

Binnen 15 minuten van huis naar de snelweg. Goede bereikbaarheid is voor een sterke Westlandse economie een voorwaarde. De VVD wil daarom investeren in het aanleggen van wegen en het aanpakken van knelpunten. Waar verbreding niet mogelijk is wil de VVD slimme technologie toepassen om de doorstroming te verbeteren.

De Westlandse jeugd sport. VVD zet in op veilige fietsroutes van en naar de sportaccommodaties. Lokaal pakken we dit beet! Maar voor sommige grote klussen, zoals de verbreding van de Bloemenroute is de inzet van de Provinciale Politiek onmisbaar. Een netwerk is dan nodig en de VVD hééft dat netwerk. VVD voor lokale en regionale bereikbaarheid!