Nieuwjaarsbijeenkomst met Dilan Yesilgöz-Zegerius en Arne Weverling

Dilan Yesilgöz-Zegerius en Arne Weverling zijn in januari te gast bij de nieuwjaarsbijeenkomst van VVD Westland. Dilan Yesilgöz-Zegerius zal terugblikken en vooruitkijken naar de mede door haar opgestelde klimaatwet, het klimaatakkoord en de plannen van de klimaattafels. Arne Weverling zal vooral ingaan op de rol die het Westland kan spelen in de energietransitie en zal daarnaast ook spreken over de samenwerking tussen de overheid en de zeven Greenports en het nog te sluiten Tuinbouwakkoord.

Dilan Yeşilgöz-Zegerius werd in 1977 geboren in de Turkse hoofdstad Ankara. Ze kwam in 1984 naar Nederland, waar ze opgroeide in Amersfoort. Tegenwoordig is Amsterdam haar thuis. Dilan is getrouwd. Voor ze in 2017 Tweede Kamerlid werd, was ze adviseur van het Amsterdamse college en later gemeenteraadslid.

Arne Weverling werd in 1974 geboren in Den Haag. Hij groeide op in het Westland en woont daar nog steeds: tegenwoordig in Naaldwijk. Voor hij in 2017 Tweede Kamerlid werd, was hij acht jaar lang wethouder in de gemeente Westland. Daarvoor had hij bijna vijftien jaar lang zijn eigen communicatiebureau.

De VVD Westland nieuwjaarsbijeenkomst is een open bijeenkomst: leden en niet leden zijn van harte uitgenodigd om te komen proosten op het nieuwe politieke jaar. De bijeenkomst wordt georganiseerd in Restaurant Wollebrand, Broekpolderlaan 10 te Honselersdijk. Vanaf 20:00 uur staat de champagne klaar, de eerste krijgt u van ons!

Leden van VVD Westland kunnen indien gewenst vooraf deelnemen aan een diner in Restaurant Wollebrand. Dit diner vangt aan om 18:00 uur en de kosten hiervoor bedragen € 35 per persoon. Opgeven kan bij de secretaris van VVD Westland, Claudia Zuidhoek, via ikbenerbij@vvdwestland.nl

Wij hopen met u maandag 21 januari 2019 te mogen proosten op een fantastisch jaar!


Wat? VVD Westland Nieuwjaarsborrel 2019 met Dilan Yesilgöz-Zegerius en Arne Weverling
Wie? Dilan Yeşilgöz-Zegerius en Arne Weverling 
Waar? Restaurant Wollebrand @ Broekpolderlaan 10, Honselersdijk
Wanneer? Maandag 21 januari 2019
Hoe laat? 20:00 uur